Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

J.S. Bach, Weihnachtsoratorium voor de jeugd

11 december 2015 @ 18:00 - 19:00

Gratis

Programma voor schoolgaande jeugd vanaf acht jaar vooraf aan het Weihnachtsoratorium.

Minimaal eens in de twee jaar wordt door het concertkoor Sursum Corda in Almelo een deel van het Weihnachtsoratorium uitgevoerd. Dit is een bekend muziekstuk van Johann Sebastian Bach. Ook voor jongeren is dit een mooi stuk dat gaat over het kerstfeest. Daarom willen we hen dit jaar er ook bij betrekken door een educatief programma aan te bieden.

 

Tijd: vrijdag 11 december van 18.00 tot 19.00 uur (voorafgaand aan de uitvoering van cantates 1, 3 en 5)

Locatie: Grote Kerk in Almelo

 

In aanwezigheid van orkest, koor en solisten zal de dirigent Eric Kotterink uitleg geven over orkest, instrumenten, koormuziek en meer specifiek iets over het het Weihnachtsoratorium van Bach.

De toegang tot dit voorprogramma is gratis.

 

Zou u, wanneer u van plan bent met kinderen te komen, dit aan ons kunnen mailen, zodat we enig idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Graag mailen naar info@sursumcorda-almelo.nl o.v.v. uw naam en het  aantal personen.

 

Als uw kinderen ook naar de echte uitvoering willen komen luisteren, kunt u dan alsnog kaarten kopen speciaal voor kinderen á € 5 (niet gereserveerde plaatsen). Voor volwassenen gelden de reguliere prijzen van € 20 voor de zijbeuken en € 24 voor het middenschip (gereserveerde plaatsen).

 

Heeft u nog vragen hierover dan kunt u met ons contact opnemen via de mail (info@sursumcorda-almelo.nl) of via de koorleden.

 

Gegevens

Datum:
11 december 2015
Tijd:
18:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

concertkoor Sursum Corda

Locatie

Grote Kerk
Kerkplein
Almelo,
+ Google Maps